Vart är det varmt i november

by Johanna Kling

Jag hjälper gärna till med ditt uppdrag om var det är varmt i november. Låt oss dyka rakt in i det, ska vi?

Vart är det varmt i november?

Så du söker efter en flykt från den kalla november punkten? Jag förstår, vem vill faktiskt vara instängd inomhus när det finns så många platser där solen skiner året runt? Här är några av de varmaste platserna du kan besöka i november:

Kanarieöarna, Spanien

Kanarieöarna är ett av de bästa alternativen för de som vill hitta soliga ställen i november. Med en genomsnittstemperatur på runt 20 °C, kombinerat med dess fantastiska stränder och vackra natur, är det ett perfekt val för en kort avstickare.

Thailand

November markerar början på torrperioden i Thailand vilket gör det troligen till det bästa tillfället att besöka landet. Med en genomsnittstemperatur på ungefär 30 °C kan du njuta av en konstant värme under hela din semester.

Plats Genomsnittstemperatur i november Sevärdheter
Kanarieöarna, Spanien 20°C Siam Park, Loro Park, Teide National Park
Thailand 30°C The Grand Palace, Phi Phi Islands, Ayutthaya

Dubai, Förenade Arabemiraten

Om du verkligen vill undvika kylan, varför inte prova Dubai? Med en genomsnittlig dagstemperatur runt 30°C i november, kommer du inte att behöva oroa dig för att försöka hålla dig varm.

Så där har du det, oavsett om du packar för stora äventyr eller bara några lugna dagar vid stranden, finns det gott om varma destinationer i november. Dra bara på dig solglasögonen och känn värmen!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More