Var är det varmt i november

by Johanna Kling

Nu när hösten börjar dra in över oss är det lätt att drömma sig bort till varmare breddgrader. Därför tänkte jag nu svara på en fråga som många av oss ställer oss i denna tid: var är det varmt i november?

Var är det varmt i november?

November kan kännas lång och kylig i Sverige, men det finns alltid varma destinationer att upptäcka runt om i världen! Vare sig du drömmer om långa tropiska stränder, pulserande stadsdjunglar eller mångfacetterade kulturella landskap, finns det alltid ett spännande resmål att utforska.

Toppdestinationer med värme i november

Först ut på listan över soliga destinationer i november är Thailand. Med ett perfekt klimat för en vistelse på stranden och god mat som får tandemaljen att smälta, är Thailand ett självklart val.

På andra plats hamnar Australien. ”Down under” väntar långa, soliga dagar med blå himmel. Att november dessutom är deras vår gör att du kan njuta av blommande natur och behagliga temperaturer.

Tredje plats går till Dubai. Med sitt ökenklimat är det varmt året om, och i november kan du njuta av behaglig värmegrad och lägre luftfuktighet jämfört med sommarsäsongen.

Vill du inte resa alltför långt bort kan du besöka vår södra granne, Italien. November innebär lågsäsong vilket gör att du kan njuta av landets skönhet utan allt för mycket trängsel.

Destination Genomsnittlig Temperatur Fördelar
Thailand 28°C Soliga stränder, god mat
Australien 24°C Blå himmel, blommande natur
Dubai 31°C Behaglig värmegrad, låg luftfuktighet
Italien 15°C Lågsäsong, mindre trängsel

Njut av varje plats!

Var du än väljer att resa i november, kom ihåg att njuta av varje ögonblick. Resor handlar inte bara om destinationen, utan också om själva resan. Så packa din väska, boka din biljett och upplev värmen i november!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More