Torktumlare bäst i test råd och rön

by Johanna Kling

Torktumlare bäst i test råd och rön – guiden du behöver

Att ge sig ut på marknaden för att hitta den bästa torktumlaren kan vara en svår uppgift. Det kan tyckas som en djungel där ute, med mängder av olika märken och modeller. Men, vad säger råd och rön om vilka som är bäst i test? Låt oss dyka ner i ämnet och ta reda på det.

Märke Modell Betyg
Miele TCO150 5 stjärnor
Electrolux EW9H3823RA 4.5 stjärnor
Bosch WTWH7591SN 4 stjärnor
Samsung DV80T5220AE/S2 3.5 stjärnor

Vad ska man söka efter när man väljer torktumlare?

När du väl beslutat dig för att investera i en torktumlare, är det bra att ha en idé om vad du behöver och vilka funktioner som är viktiga för dig. Här kommer några tips:

  • Antal kilo: Beroende på hur mycket tvätt du har kan det vara värt att investera i en torktumlare som kan ta en större mängd tvätt på en gång.
  • Energiklass: För oss som vill göra skillnad i miljön så kan det vara värt att titta på vilken energiklass torktumlaren har.
  • Program: De olika programmen kan ge ett mervärde till din torktumlare.

Nästa gång du står inför beslutet att köpa en torktumlare, kom ihåg att kika på råd och rön för att se vad de har att säga. Och det är alltid bra att komma ihåg att bäst i test inte alltid betyder bäst för dig. Lycka till i din sökning!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More