Vart är det varmt i februari

by Johanna Kling

Hej där, undrar du var det är varmt i februari? Låt mig hjälpa dig med det.

Vart är det varmt i februari?

I februari, mitt i vinterkylan för de flesta av oss, kan det vara ett perfekt tillfälle att ta en paus och söka efter lite sol. Så vart ska du åka?

Thailand

Februari är en av de bästa månaderna att besöka Thailand. Med temperaturer som sträcker sig mellan 25 till 31 grader Celsius, är det perfekt för att utforska landets stränder, tempel och fantastiska matkultur.

Kanarieöarna

Om du hellre vill hålla dig inom Europa, så är Kanarieöarna ett utmärkt val. Med temperaturer kring 20 grader Celsius i februari, kan du njuta av ett milt klimat och vackra stränder.

Destination Temperatur i februari (℃) Aktiviteter
Thailand 25-31 Strandliv, templet, matkultur
Kanarieöarna Runt 20 Strandliv, vandring
Dubai 25-30 Shopping, ökenturer, Burj Khalifa
Barbados 26-30 Snorkling, strandliv, romprovning

Dubai

Dubai i Förenade Arabemiraten erbjuder sol året om och i februari ligger temperaturerna på en behaglig 25-30 grader Celsius. Här kan du utforska allt från shopping till ökenturer.

Barbados

För en riktig tropisk getaway är Barbados svårt att slå. Med temperaturer mellan 26 och 30 grader Celsius i februari, kan du njuta av fantastisk snorkling, lata dagar på stranden och provsmakning av den lokala rommen.

Kom ihåg, det är alltid en bra idé att kolla in klimatet och rådande väder innan du bokar en resa. Det kan vara din resa till solen mitt i vintern! Ha en fantastisk resa!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More