Vart är det varmt i april

by Johanna Kling

Vart är det varmt i april?

En fråga vi vanligtvis ställer oss när vi försöker planera vår nästa semester! Många av oss längtar efter sol och värme efter en lång vinter, men vart kan man hitta det i april?

Ett populärt resmål för solsökare i april är södra Europa. Länder som Spanien, Italien och Grekland börjar bli riktigt vackra vid denna tid på året. Men låt oss inte glömma bort att det finns några mindre uppenbara alternativ som också kan erbjuda värme och sol i april.

Destination Genomsnittlig temperatur i April Soltimmar per dag
Malta 19°C 10 timmar
Marrakech, Marocko 24°C 10 timmar
Bali, Indonesien 29°C 11 timmar
Phuket, Thailand 32°C 9 timmar

Malta, Marrakech, Bali eller Phuket – Vilket resmål ska du välja?

Det beror helt på dina preferenser. Om du letar efter sol, hav och sand, kan Bali och Phuket vara idealiska. De erbjuder fantastiska stränder, brusande hav och massor av möjligheter till avkoppling eller äventyr.

För de som letar efter kultur och historia är Marrakech och Malta utmärkta val. Båda har en rik historia och kultur, med fantastiska arkitektoniska sevärdheter och lokala traditioner.

Oavsett vad du letar efter, är det trevligaste med att resa i april, förutom värmen, de mindre folkmassorna. Så, varför inte packa din väska och ge dig iväg på ett äventyr? Världen väntar på dig!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More