Var är det varmt i oktober

by Johanna Kling

Var är det varmt i oktober?

Låt oss få detta sorterat, ok? Var kan man hitta sol och värme i oktober? Svaret är både enkelt och komplext, eftersom det beror mycket på vad du menar med ”varmt”. Som tur är finns det massor av platser som kan erbjuda höstliga glädje, men för att hålla oss inom ramen av våra 200 ord finns det ett antal platser som verkligen sticker ut.

Kanarieöarna

Kanarieöarna är känt som ett paradis för solsökare året runt, men oktober för fram det bästa av öarna. Med temperaturer som sitter säkert runt 25 grader celsius, kan du bada, sola och njuta av det goda livet!

Dubai

Med temperaturer som försiktigt dalar från den brutala sommarvärmen, är Dubai ett utmärkt val i oktober. Dessutom, med mängder av att se och göra, kommer ingen dag att vara lik den andra!

Cypern

Den sista i vår trio är Cypern, en fantastisk ö med mycket kultur, historia och förstås, vackert väder. Med hösttemperaturer omkring 26-29 grader celsius, är en klar himmel och solintensiva dagar nästan garanterade!

Destination Genomsnittlig temperatur i oktober Attraktioner
Kanarieöarna 25°C Stränder, naturparker
Dubai 29°C Shopping, Burj Khalifa, ökenturer
Cypern 26-29°C Ayia Napa, Paphos, Akamas Nationalpark

Så var är det varmt i oktober? Allt kommer ner på vad du letar efter, men oavsett vad det är, glöm inte att packa solkräm, badkläder och kanske en bra bok!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More