Vad händer i sundsvall i helgen

by Johanna Kling

Vad händer i Sundsvall i helgen?

Är du på jakt efter roliga och intressanta aktiviteter i Sundsvall denna helg? Då har du kommit till rätt plats! Låt mig ge dig en kort förhandsvisning av några händelser som kommer att pigga upp din helg.

Äventyr på Norra Berget

Sundsvalls mest älskade friluftsmuseum, Norra Berget, har flera spännande demonstrationer planerade för helgen. Ta med familjen på en resa tillbaka i tiden och upplev hur livet var i gamla tider.

Lokala Matmarknader

Om du gillar färsk, lokal mat, kom då till fiskemarknaden på lördagsmorgonen. Här hittar du inte bara det bästa ur havet, utan även hemlagade sylt, ostar och mycket mer från lokala producenter.

Konst och Kultur

För konstälskare, varför inte besöka Kulturmagasinet? Här kan du beundra en rad utställningar och verk av lokala samt internationella konstnärer.

Sportevenemang

För de sportintresserade finns det också något att göra i Sundsvall under helgen! Beroende på säsongen kan du titta på allt från fotboll på Norrporten Arena till ishockey på Sundsvall Energi Arena.

Händelse Plats Datum och tid
Äventyr på Norra Berget Norra Berget Helg
Lokala matmarknader Fiskemarknaden Lördag morgon
Konst och Kultur Kulturmagasinet Helg
Sportevenemang Norrporten Arena / Sundsvall Energi Arena Helg

Det var allt vad Sundsvall har att erbjuda denna helg. Oavsett om du är lokal eller bara på besök, så hoppas jag att du får en fantastisk helg i vår vackra stad. Så vad väntar du på? Upptäck Sundsvall i helgen!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More