Ta bort noppor bäst i test

by Johanna Kling

Så fungerar det med att ta bort noppor bäst i test

Något som kan vara riktigt irriterande med våra favoritkläder är nopporna som dyker upp med tiden. Men vet du vad det bästa är? Det finns lösningar för att ta bort noppor. Vilken metod fungerar bäst? Låt oss ta reda på det!

Lösningar för att tillämpa

Det finns olika lösningar för att ta bort noppor från kläder. En av de mest populära metoderna är en så kallad nopporborttagare, en liten elektronisk apparat. Men några av oss gillar de gamla, beprövade verktyg som en noppkam. Vilken av dessa två är bäst i test när det gäller att ta bort noppor?

Nopporborttagare – elektroniska underverk

Nopporborttagare är löjligt lätta att använda. De är elektroniska, och allt du behöver göra är att ladda dem och köra dem över dina kläder. Poff, och nopporna är borta! Min favorit är Philips Nopporborttagare GC026/00, vilken vann många tester och fick bra recensioner.

Produkt Vikt Effektivitet
Philips Nopporborttagare GC026/00 127 gram Mycket hög

Noppkam – gammalt är äldst

Noppkam är gammaldags, men fungerar utmärkt för de som vill undvika elektronik. De tar lite mer arbete, men är ofta skonsammare mot dina kläder. Jag rekommendererar den klassiska noppkammen från Marbet som är enkel men effektiv.

Produkt Material Effektivitet
Marbet Noppkam Plast Hög

Så vilken är bäst för att ta bort noppor? Det beror på vad du letar efter. Båda alternativen har sina fördelar och nackdelar, men vad vi kan enas om är att både Philips Nopporborttagare GC026/00 och Marbet Noppkam är toppval enligt tester och användaromdömen. Men, vilket kommer att bli ditt nästa vapen mot noppor? Valet är ditt!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More