Sous vide bäst i test 2022

by Johanna Kling

Introduktion till sous vide bäst i test 2022

Idén med sous vide har alltid varit fascinerande, har den inte? Att kunna laga mat i sina egna safter och få den att smaka så otroligt mycket bättre. Går det inte att bli förtjust i tanken? Vi kommer att dyka ner i kategorin sous vide bäst i test 2022.

Vad är sous vide?

Sous vide, vilket betyder ’under vakuum’ på franska, är en matlagningsmetod där mat placeras i en vakuumförsluten påse och sedan kokas i ett vattenbad vid en konstant temperatur. Det är en metod som har blivit allt mer populär det senaste årtiondet och det finns nu en rad olika utrustningar som kan hjälpa dig att laga mat på detta sätt hemma.

Sous vide bäst i test 2022

Låt oss nu dyka rakt in i vår ”sous vide bäst i test 2022”! Vi kommer att jämföra en rad olika maskiner, baserat på både funktioner och användarnas omdömen.

Maskin Pris Genomsnittligt omdöme
Anova Precision Cooker 2.000 SEK 4.7/5
Joule Sous Vide 1.500 SEK 4.6/5
Breville Joule Sous Vide 2.500 SEK 4.5/5

Så, vilken är bäst?

Baseras på vår forskning och jämförelse, verkar Anova Precision Cooker vara det bästa valet för sous vide i 2022. Men ärligt talat, alla de tre vi jämförde verkar vara utmärkta alternativ! Beslutet kommer nog att vila på dina individuella behov och budget. Här hoppas vi att den här överläggningen har hjälpt dig att göra ett mer välinformerat beslut. Lycka till med ditt sous vide-äventyr!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More