Ida warg self tanning water mist

by Johanna Kling

Ida Warg Self Tanning Water Mist: En naturlig solbränna utan solen

Jag är säker på att vi alla önskar att vi kunde ha den där perfekta, gyllene solbrännan året runt utan att utsätta vår hud för skadliga UV-strålar. Tack vare Ida Warg Self Tanning Water Mist är detta nu en möjlighet! Den här mirakelmist gör det möjligt för dig att få en naturlig och jämn färg hemifrån, oavsett årstid.

Ida Wargs Tanning Water Mist är en självbränna i sprayform som ger huden en jämn, naturlig och vacker bränna. Den är lätt att applicera, torkar snabbt och ger inga fula fläckar eller ränder.

Hur fungerar det?

Tanning Water Mist är en klar mist som ni sprayar direkt på huden och sedan masserar in med exfolierande handskar. Produkten torkar på bara några minuter och efter ca 3-4 timmar har du en naturlig solbränna som varar i upp till en vecka!

Produkt Beskrivning Resultat
Ida Warg Self Tanning Water Mist Självbränna i mistform. Lätt att applicera, torkar snabbt, ger inga fläckar eller ränder. En naturlig och jämn solbränna som varar i upp till en vecka

Fördelar med Ida Warg Self Tanning Water Mist

Inte nog med att du får en naturlig solbränna, Ida Warg Self Tanning Water Mist har flera fördelar:

  • Den är lätt att applicera och ger en jämn bränna.
  • Den ger inga fula fläckar eller ränder.
  • Den torkar snabbt, vilket innebär att du kan klä på dig direkt efter applicering.
  • Den är vegan och inte testad på djur.

Så om du är ute efter den perfekta, naturliga solbrännan utan de skadliga UV-strålarna, varför inte prova Ida Warg Self Tanning Water Mist? Du kommer inte att bli besviken!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More