Hur ringer man från dolt nummer

by Johanna Kling

Hur ringer man från dolt nummer?

Det är en fråga som faktiskt dyker upp ganska ofta. Så, låt oss dyka in och klargöra lite mer om hur man ringer från dolt nummer, ska vi?

Först och främst, ta fram din telefon. Om du har en iPhone, gå till Inställningar>Telefon>Visa mitt nummer och stäng av det. Om du har en Android, gå till Inställningar>App och anmälningar>Telefon>Visa mitt nummer och stäng av det. Detta kommer att göra att ditt nummer visas som dolt när du ringer folk.

Råkar du ändå vilja dölja ditt nummer för bara specifika samtal? Inga problem, det kan du också göra!

Dölja nummer för specifika samtal

För att dölja ditt nummer för specifika samtal, ring #31# före numret du vill ringa. Ditt nummer kommer att vara dolt för just det samtalet.

Men det är viktigt att komma ihåg att operatorn och polisen alltid kan se ditt nummer, även om du döljer det.

Typ av telefon Åtgärd för att dölja ditt nummer Potentiellt problem
iPhone Gå till Inställningar>Telefon>Visa mitt nummer och stäng av det En del tjänster accepterar inte samtal från dolda nummer
Android Gå till Inställningar>App och anmälningar>Telefon>Visa mitt nummer och stäng av det En del tjänster accepterar inte samtal från dolda nummer
Specifika samtal Ring #31# före numret du vill ringa Operatorn och polisen kan se ditt nummer

Så varför skulle någon vilja dölja sitt nummer?

Det kan vara en mängd olika skäl. Det kan vara att skydda din integritet, för att hindra oönskade samtal tillbaka, eller helt enkelt för att du föredrar att vara anonym.

Nå, det borde ge dig en grundläggande förståelse för hur man ringer från dolt nummer. Tänk på att det är viktigt att använda den här funktionen ansvarsfullt. Efter allt, respekt för andras privatliv är viktigt, eller hur?

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More