Gravid symptom vecka 3-4

by Johanna Kling

Vad är The Ordinary granactive retinoid 2 emulsion?

The Ordinary granactive retinoid 2 emulsion är en hudvårdsprodukt som ämnar bekämpa tecken på åldrande och förtunning av huden. Den är packad med en aktiv teknologi känd som granactive retinoid, som anses vara en av de mest effektiva anti-aging-teknologierna som finns på marknaden idag.

Hur fungerar den?

Nyckelingrediensen, granactive retinoid, verkar genom att främja hudcellernas förmåga att förnya sig. Resultatet är en förbättrad hudstruktur och -elasticitet samt jämnare hudton.

Vilka fördelar erbjuder den?

Fördelarna med denna emulsion går utöver dess anti-aging effekter. Den hjälper även till att minska fina linjer och rynkor, förbättrar hudens elasticitet och mindskar tecken på solskador.

Produkt Ingredienser Fördelar
The Ordinary granactive retinoid 2 emulsion Granactive Retinoid, en vatten- och oljefri formula Minskar framträdanden av fina linjer och rynkor, förbättrar hudens elasticitet

Hur använder jag den?

Bara applicera några droppar på ansiktet på kvällen efter alla vattenbaserade serum men innan tyngre behandlingar. Kom ihåg, lika viktigt som att använda rätt produkt är det att ha tålamod och låta produkten ta sin tid att verka.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More