Berättar du så dödar jag dig

by Johanna Kling

Berättar Du Så Dödar Jag Dig!

Kanske låter hård. Men det är en realitet med fläckarna. De är envisa, och om du berättar för mig hur du inte kan få bort dem från dina kläder, kan jag inte hjälpa men bli frustrerad. Så innan du säger något, låt oss tala om hur vi kan lösa detta.

  • Först, ta bort kläderna från torktumlaren.
  • Nästa, undersöka varje plagg noga för fläckar.
  • Sedan, behandla varje fläck med lämplig rengöringsmedel enligt tabellen.
  • Slutligen, tvätta kläderna igen och se resultatet.
  • Berättar du så dödar jag dig – Nu kan du berätta om din framgång

Tillhandahåller instruktionerna ovan den ultimata lösningen? Kanske inte. Men de ger dig en solid grund för att bekämpa de mest vanliga fläckarna. Men kom ihåg, inte alla fläckar är skapade lika. Det kan hända att du stöter på en särskilt motståndskraftig fläck. I det här fallet, ta korta andetag och gräva djupare. Rekrytera hjälp av en professionell om nödvändigt.

Tvättberoende Fläckart Behandlingstid
Vanlig Matalternativ 5-10 minuter
Frekvent Kaffe / Te 15 minuter
Sällan Blod 5-15 minuter
Mycket Sällan Olja / Fett 20-30 minuter

Även Midas Kan Missa

Ett ord av försiktighet: Även om du följer alla stegen ovan, kommer vissa kläder kanske inte riktigt kunna återställas till sitt ursprungliga skick. Men det är okej, för varje klädesplagg har sin egen berättelse att berätta. Och om jag kan tillägga, en fläck här och där bara lägger till karaktären… Så, berättar du så dödar jag dig, sa jag? Kanske kommer jag bara att ge dig en high five istället!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More