Tens-apparat bäst i test

by Johanna Kling

Vad är en Tens-apparat och varför är den bäst i test?

Letar du efter lättnad från kronisk smärta eller kanske ett sätt att förbättra musklernas prestanda? Kanske är en Tens-apparat vad du behöver. Men vad är en Tens-apparat? Översatt till svenska, betyder TENS ”transkutan elektrisk nervstimulering”. Inte så läskigt som det låter, eller hur? Det är i princip en liten gadget som skickar milda elektriska impulser till nerver genom din hud. Det är säkert och används ofta som ett alternativ till smärtlindring.

Tens-apparat bäst i test

Nu när vi tagit itu med den tekniska biten, låt oss prata om varför du borde överväga en Tens-apparat som bäst i test. Varje enhet på marknaden erbjuder lite olika känslor, så det är att föredra att man testar olika modeller för att hitta den som passar en själv bäst. Men sammanfattningsvis, mätvärden att tänka på är användarvänlighet, batterilivslängd, antal program och driftstid.

  • Omron E3 Intense (mycket användarvänlig)
  • Beurer EM49 (bästa batterilivslängden)
  • TechCare Massager (högsta antal program)
Modell Användarvänlighet Batterilivslängd
Omron E3 Intense 9/10 5 Timmar
Beurer EM49 8/10 15 Timmar
TechCare Massager 7/10 10 Timmar

Slutliga tankar

Om du lider av någon form av smärta, kan Tens-apparat vara ett bra, icke-invasivt alternativ att undersöka. Men kom ihåg att alla är olika! Vad som fungerar för din kompis kanske inte fungerar för dig. Det kan ta lite tid att hitta den rätta enheten, men när du väl gör det, kommer du att märka skillnaden. Lycka till med ditt sökande!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More