Detta visste du inte om Christian Bauer

by Johanna Kling
Christian Bauer

Christian Bauer är just nu på mångas läppar, kanske framförallt på grund av hans förhållande med vår folkkäre Pernilla Wahlgren. Många blev glada när äntligen Pernilla Wahlgren träffade sin nya stora kärlek och vi har fått se några glimtar av han i Pernillas program ”Wahlgrens värld”. På Pernilla Wahlgrens Instagram har vi också fått se flera bilder på det lyckliga paret. Men det är fortfarande mycket vi inte vet Christian Bauer. Många undrar vem Christian Bauer är och vi har därför samlat all information du behöver veta om Pernillas man Christian Bauer.

Snabb info om Christian Bauer

  • Född 1967
  • Bor i Åkersberga
  • Jobbar som Sales Marketing Manager på LEWA of Sweden
  • Förhållande med Pernilla Wahlgren
  • Har två döttrar
  • Längd 181 centimeter
  • Skostorlek 43
  • Klädstorlek M
  • Ögonfärg Blå

Hur gammal är Christian Bauer?

Christian Bauer är född 1967 den 19 januari och är 55 år gammal. Han är stenbock och han är ett år äldre än sin käresta Pernilla Wahlgren som är 54 år gammal.

Vad jobbar Christian Bauer med för yrke?

Det är många som undrar vad Christian Bauer har för yrke. Christian Bauer arbetar som Sales Marketing Manager. Det gör Christian Bauer hos LEWA of Sweden, som är ett företag som säljer en nyttigare typ av snus. Men han arbetar inte bara som det utan har flera järn i elden. Då Christian Bauer även jobbar extra som modell och har fått flera modelljobb genom åren. Han jobbar ibland även som skådespelare och har syns i ett flertal reklamer. Ofta som byggarbetare för företag som tillverkar arbetskläder. Han har även arbetat som personlig tränare och elektriker tidigare.

Var bor Christian Bauer?

Till skillnad från Pernilla Wahlgren bor inte Christian Bauer i Stockholm. Dock bor han i Stockholms län, närmare bestämt i Åkersberga. I Åkersberga bor han i en villa som är lite är enklare och mindre än Pernillas drömhus på 300 kvm som hon håller på att bygga ute på Lidingö i Stockholm. Det lutar dock åt att Christian Bauer hänger med Pernilla Wahlgren till hennes drömhus när det byggts klart på Lidingö.

Har Christian Bauer några barn?

Christian Bauer har haft flera kärleksrelationer innan Pernilla Wahlgren och dessa relationer har också fört med sig barn, då han har två döttrar som är vuxna. Han är också morfar då han även har flera barnbarn.

Christian Bauers tidigare relationer

Innan Christian Bauer träffade Pernilla Wahlgren var han i en relation med med Marie ”Mary” Enqvist som medverkade i en säsong av TV4:s ”Farmen”. Relationen höll dock bara i två år.

Hur träffades Christian Bauer och Pernilla Wahlgren?

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren träffades inte genom nätdejting som är ett av de vanligaste sättet att träffas på idag. De träffades genom gemensamma vänner och efter flera dejter var de ett par.

Hur länge har Christian Bauer och Pernilla varit tillsammans?

Sedan den 28 mars 2021 har de varit ett par och firade i mars 2022 sin ettårsdag tillsammans. Tillsammans åt de en ettårsdags middag tillsammans med bland annat Pernillas son Benjamin Ingrosso.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More