Så som i himmelen musikal säffle

by Johanna Kling

Åh, upplevelsen av Så Som I Himmelen musikal i Säffle är något utan dess like! Det är en berättelse, som i dess ärlighet och bearbetning, griper tag i varje del av dig. Den har förmågan att lyfta åskådare till de högsta topparna av lycka och sen förstumma oss med det mest djupgående allvaret.

Vad kan jag vänta mig av Så som i himmelen musikal Säffle?

Musikalen Så som i himmelen i Säffle, det är något man inte får missa! Föreställningen tar sin utgångspunkt i filmen med samma namn och berättar Marias berättelse om tro, hopp och kärlek. Varm genuinitet blandas med skarpa kontraster på scen.

Vem är huvudrollen i ’Så som i himmelen musikal Säffle’?

Rollistan är fylld med begåvade artister, men Micael Kalleryd tar emot största delen av strålkastarljuset i rollen som Daniel. Han gör en fantastisk karaktärsutveckling och tar publiken på en känslomässig resa med sin kraftfulla röst och övertygande skådespel.

Roll Artist Betyg
Huvudroll (Daniel) Micael Kalleryd 5/5
Bipersonlighet Nina Söderquist 4.5/5
Bipersonlighet Lena Kerstis 4.5/5
Regissör Stellan Olsson 5/5

Var kan jag köpa biljetter till ’Så som i himmelen musikal Säffle’?

Biljetter till den storslagna musikalen kan köpas direkt på Säffle Operans webbplats. Dessutom kan du hitta biljetter på betrodda ticketing portaler som Tickster och Ticketmaster. Men se till att boka i god tid, för sätena fylls upp snabbt!
Så, vänner, varför vänta på att få se en enastående musikalupplevelse som kommer att ta er till himmelen och tillbaka?

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More