Oral-b pro 3-3000

by Johanna Kling

Oral-B Pro 3-3000, Tandvårdens hemliga vapen

Vad sägs om att vi tar vår muntliga hälsa upp ett snäpp? Jag introducerar dig för Oral-B Pro 3-3000 elektrisk tandborste. I denna fantastiska teknologiska tid vi lever i, varför inte låta tekniken ge oss det bästa av tandvården?

Funktioner och fördelar

Oral-B Pro 3-3000 är inte vilken elektrisk tandborste som helst. Med sina tre olika borstlägen (daglig rengöring, tandköttsvård och känsliga tänder) kan du anpassa varje borstning efter dina behov. Den har en timer för att följa rekommendationen om två minuters borstning och en professionell cross-actionborste för att tillhandahålla superior rengöring.

Några användningstips

  1. Använd rätt borstläge för dina tänder för bästa resultat.
  2. Tandborsten stängs av automatiskt efter två minuter, så se till att borsta hela munnen inom den tiden.
  3. För att hålla tandborsten i bästa skick, låt den torka ordentligt efter varje användning och byt borstehuvud var tredje till fjärde månad.

Info om Oral-B Pro 3-3000

Specifikation Info Värdet
Märke Oral-B Bekant och betrodd inom tandvård
Modell Pro 3-3000 Mycket högt betygsatt elektrisk tandborste
Batterilivslängd 28 minuter (14 tums två minuters borstning) Behöver laddas ungefär varannan vecka
Garanti 2 år Försäkring om kvalitet

Så där har du det, allt du behöver veta om Oral-B Pro 3-3000. Inte mer än en tandborste, utan en hel upplevelse för din munhälsa. Är det inte dags att ta nästa steg in i framtiden för tandvård? Gör det med Oral-B Pro 3-3000.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More