Nicola Perrelli – Charlotte Perrellis ex och krögare

by Samuel Engström
restaurant

Nicola Perrelli, född den 12 februari 1969, är mest känd som sångerskan Charlotte Perrellis (född Charlotte Nilsson) före detta make. Tillsammans har de två söner. Nicola Perrelli är krögare och äger flera restauranger i Stockholm. Idag är han sedan ett år tillbaka gift med Christina Karlsson, som innan giftermålet varit hans flickvän i 13 år.

Korta fakta om Nicola Perrelli:

Fullständigt namnNicola Perrelli
Känd somKrögare och före detta make till Charlotte Perrelli
ÅlderFödd 1969 (alltså 53 år gammal 2022)
LängdOkänd
Bor iStockholm
NummerNicola Perrellis telefonnummer är svårt att hitta på nätet

Nicola Perrelli och Christina Karlsson

Nicola Perrelli har varit tillsammans med Christina Karlsson i 14 år. Hon är Nicolas nya flickvän efter skilsmässan från Charlotte Perrelli. Den 22 januari 2021 gifte de sig i Sigtuna ett par mil från Stockholm, i gamla rådhuset. Efter vigseln åt de middag på stadshotellet i Sigtuna och tillbringade även bröllopsnatten där. På plats var Christina Karlssons tre barn och hennes sons sambo. 

Officiellt om Nicola Perrelli på Hitta

På Hitta kan man få reda på följande om Nicola Perrelli: 

  • Nicola Perrelli bor i en lägenhet i Stockholm
  • Han bor tillsammans med Christina Perrelli
  • Hans födelsedag är den 12 februari
  • Nicola Perrelli bodde tidigare på Ekbacksvägen 7 i Täby
  • Enligt Biluppgifter.se äger Nicola 1 fordon, det senaste köptes 2022-11-01

Nicola Perrelli har ingen sida på Wikipedia som handlar om honom. 

Nicola Perrellis familj

Nicola Perrelli kommer från en stor familj. Han har även flera familjemedlemmar som är hyfsat kända. Hans föräldrar heter Carmine Ingrosso och Carmina “Melina” Ingrosso. De är även kusiner till varandra. Han har tre bröder som heter Emilio Ingrosso, Vito Ingrosso och Luciano Ingrosso. 

Hans brorsdotter är influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, som har miljontals följare på sina sociala medier och är grundare till skönhetsmärket CAIA. Hans brorson är Benjamin Ingrosso som är en av Sveriges mest framgångsrika artister. Han har bland annat vunnit i Melodifestivalen och medverkat i program som “Så mycket bättre”. 

Nicola Perrelli idag på sociala medier

Nicola Perrelli är aktiv på sociala medier. Han har bland annat ett konto på Instagram där han har över 3 000 följare. På Flashback skvallras det en del om honom, bland annat i en tråd som handlar om hans ex, Charlotte Perrelli. Där står det bland annat att Charlotte Perrelli ska ha förbjudit honom att träffa deras gemensamma barn, sönerna Angelo och Alessio, och det spekuleras i anledningarna bakom. 

Nicola Perrellis restauranger

Nicola Perrelli ligger bakom flera framgångsrika restauranger i Stockholm, bland annat en restaurang på söder i Stockholm. Han drev också den populära restaurangen Divino i många år. Just nu driver han restaurang Al Taglio da Perrelli i Stockholm. Det är en italiensk restaurang där det serveras pinsa, som är en slags avlång pizza som har ätits i Rom sedan väldigt länge. På restaurangen serveras det även italienskt kaffe, glass, vin och öl. 

Nicola Perrelli och Charlotte Perrelli 

Nicola Perrelli och Charlotte Perrelli var ett par i många år. De gifte sig 2003 i Oscarskyrkan i Stockholm och bröllopet kantades av mycket bråk. Inför Charlotte Perrelli o Nicolas bröllop bojkottade stora delar av Nicolas familj och släkt bröllopet. Det ledde till att brudparet bröt totalt med släkten och att Nicola också tog sin mammas flicknamn, Perrelli, som efternamn. 

Efter Charlotte och Nicola Perrellis bröllop gick de igenom en skilsmässa fem år senare då det kommit fram att Nicola varit otrogen. Trots det har Charlotte valt att behålla sin före detta makes efternamn, även om Nicola uttryckt en önskan om att hon ska släppa det. Anledningen ska vara att hon vill ha samma efternamn som sina barn. 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More