Hur vet jag om han gillar mig

by Johanna Kling

Hur vet jag om han gillar mig?

Det här är en fråga som många ställer sig, och det kan vara svårt att svaret rakt av. Men det finns några tecken som kan hjälpa dig att avgöra om han verkligen gillar dig.

Först och främst, lyssnar han på dig när du pratar? Om han är intresserad av vad du har att säga, och verkligen tar sig tid att lyssna, det är ett gott tecken. Han kommer också troligtvis att ställa följdfrågor och visa ett genuint intresse för ditt liv.

För det andra, lägger han märke till detaljer om dig? Om han påpekar små saker om ditt utseende, eller om han minns saker du har sagt tidigare, kan det vara ett tecken på att han gillar dig.

Tredje tecknet kan vara att han initierar kontakt. Textar han dig först? Bjuder han ut dig? Dessa kan vara tecken på att han tycker om dig mer än en vän.

Cue Tecken på intresse Tecken på ointresse
Lyssnar Ställer följdfrågor, verkar engagerad i samtalet Distraherad, svarar endast ja eller nej
Detaljer Minns tidigare konversationer, lägger märke till små förändringar i ditt utseende Glömmer vad du har sagt, lägger inte märke till när du gör något annorlunda
Kontakt Initierar textkonversationer, bjuder ut dig på dejt Svarar endast på texter, bjuder aldrig ut dig

Kom ihåg att dessa endast är tecken och det bästa sättet att veta om någon gillar dig är att fråga dem direkt. Det kan vara skrämmande, men ärlighet är alltid det bästa alternativet. Lycka till!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More