Fördelarna med föreningsförsäljning

by simon

Vi har berättat om aktiviteter man kan göra med sina vänner och om hur du bokar en skidresa, men innan man kan boka sin resa behöver man ju ha pengarna. När idrottsföreningar eller ridklubbar, behöver tjäna pengar till sin förening finns inte så många bra alternativ, som ger bra avkastning samtidigt som de inte tar för mycket tid i anspråk.

Aktiviteter kostar

Barn och unga har inga stora pengar att röra sig med. De är vanligtvis beroende av pengar från föräldrarna eller bidrag från stat och kommun. Bara medlemsavgifter för fritidsaktiviteter kan bli kännbara, håller ungdomarna dessutom på med en aktivitet som kräver utrustning eller dyra reskostnader är det ännu värre. Så när klubben eller laget ska åka på cupresor eller ett träningsläger kan den utgiften betyda att man inte har råd att fortsätta med sin hobby.

Testa försäljning

Då får man tänka i nya banor, föreningen kan tjäna pengar genom försäljning. Det är egentligen inget nytt, idrottsklubbar har länge sålt bingolotter och annat, kanske anordnat en loppmarknad eller erbjudit sig att ta hand om och sälja människors pantburkar.

Ett försäljningssamarbete med DelikatessKungen är ändå något helt annat. Ni säljer varorna där ni finns, på era egna villkor, men ni behöver varken ordna fram delikatesserna, marknadsföringsmaterial eller metoderna för försäljning. Allt sånt är redan ordnat.

Hur går det till?

När ni säljer delikatesser behöver ni inte lägga ut några pengar, inte ta några ekonomiska risker eller riskera att sitta kvar med ett osålt lager. Ni behöver inte heller bestämma er för hur mycket tid ni ska lägga ner och det finns ingen övre gräns för hur mycket ni ska tjäna. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte.

Först tar ni upp beställningar på delikatesserna, som lufttorkad salami, ekologisk olivolja och handgjorda belgiska chokladpraliner. Ni väljer själva om ni ska vända er till företag eller privatpersoner, fysisk dörrknackning eller kampanjer på internet. Till er hjälp har ni DelikatessKungens marknadsföringsmaterial, app och inte minst deras tre decenniers erfarenhet av dylika försäljningssamarbeten.

När ni känner er färdiga med försäljningen får ni hem alla sålda produkter. Dessa levereras till kunderna som betalar samtidigt som de får varorna och därmed kan även de känna sig trygga i sitt köp. Ju mer ni säljer, desto mer pengar blir det i klubbkassan och när allt är klart behåller ni er andel av försäljningssumman som kan användas till ett idrottsläger, en skidresa eller något annat. Tusentals andra föreningar, klubbar och skolklasser som tjänat pengar till sin resa på det här sättet är nöjda. Många har till och med återkommit till DelikatessKungen för att tjäna pengar till ännu en resa.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More