Få bort gula toner i håret

by Johanna Kling

Svårt med gula toner i håret? Du är inte ensam. Att få bort gula toner i håret är en utmaning som många stöter på, men oroar dig inte. Det finns lösningar för att hantera detta lilla hår-problem och lyfta fram de kyla, silvriga toner du längtar efter.

Vad orsakar gula toner i håret

Det är ofta blekning och ljuskänslighet som är den stora syndaren. När håret bleks, träder det naturliga pigmentet fram i form av varma, gula toner. Ju ljusare du vill få ditt hår, desto mer märkbara blir de gula tonerna.

Hur du får bort gula toner i håret

Okej, så vi har etablerat problemet. Hur fixar vi det då? Jorå, det finns massor av sätt att få bort gula toner i håret på. Toner och lila schampon är två populära lösningar.

Lila schampo är designat för just detta, att bekämpa oönskade gula toner i håret. Purple shampoo balanserar det gula med sitt komplementfärg, lila. Använd det en gång i veckan, eller håll koll på hur ditt hår känns och ser ut.

Toner hjälper också till att neutralisera gula toner. De fungerar genom att addera kall, silverliknande färg på håret, vilket motverkar de gula.

Andra alternativ

Om lila schampo och toners inte riktigt gör tricket, finns det andra alternativ. Professionella hårbehandlingar kan ofta få bort gula toner på ett effektivt sätt.

Här är en liten lista på lösningar du kan prova på:

  1. Lila schampo
  2. Toners
  3. Professionell hårbehandling

Så känn dig inte nere. Att få bort gula toner i håret kan vara en utmaning, men med rätt verktyg och lösningar, kan du snabbt gå från gul till silver!

Lösningar för gula toner Effektivitet Pris
Lila schampo Mellan Mellan
Toners Hög Mellan
Professionell hårbehandling Hög Hög

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More