Ett liv med kristall? Är du redo att utnyttja dess potential?

by Johanna Kling
Ett liv med kristaller och stenar

Lär dig de terapeutiska egenskaperna hos olika stenar med den här guiden om kristallens betydelser. Hos kristallerna.se kan du lära dig mer om de terapeutiska krafterna och de chakrabalanserande effekterna hos de mest populära stenarna. Utforska den vackra världen av ädelstenar och de dolda betydelser de innehåller.

Agat

När nervositet hindrar dig från att göra bra ifrån dig kan agat vara en lugnande följeslagare. Är du orolig för din kommande företagspresentation? Känner du dig för orolig för att gå på festen? Om du plockar upp en agatsten kan du känna den lugnande energin flöda nerför dina fingrar. Självförtroende och lugn infiltreras i din kropp av agat. Den finns i ett kalejdoskop av olika nyanser. Du kan personifiera vart och ett av dina sju chakran på vilket sätt du vill.

Ametist

Ametist är en gudomligt given ädelsten som öppnar dörren till extatiska tillstånd av andlig glädje. Det är som musik för sinnet och anden. Ametist är en sten för större helande, andlig upplysning och hypnotisk meditation. Använd ametist för att öppna portalen till dina andliga guider. Använd denna utomvärldsliga och kraftfulla kronchakrasten för att finslipa dina psykiska och klärvoajanta krafter och upptäcka ditt livs yttersta syfte.

Aventurin

De enda personer som bör bära aventurin är de som har ett fast fokus på att samla pengar och välstånd. Du kommer äntligen att kunna fly från de negativa tankar om pengar som har hållit dig tillbaka. Var stolt över dina prestationer och håll fokus på dina mål. Du kan också förvänta dig välstånd i kärlek, lycka, relationer eller allt annat du sätter din tillit till denna fantastiska finansiella feng shui-kristall för. Därmed aktiverar den hjärtchakrat och möjliggör flödet av villkorslös kärlek.

Citrin

Gul citrin ropar ”Hej, pengar! Ge mig rikedom!” Citrin, ofta känd som köpmannens sten, är oumbärlig om du vill attrahera ekonomisk överflöd. Investerare och affärsmän, lägg märke till det! Citrin är ett kraftpaket för att tjäna pengar som också ökar kreativiteten, självförtroendet och den känslomässiga styrkan. Den här stenen utstrålar glädje och värme. Denna ädelsten för Solar Plexus Chakra hjälper dig att upprätthålla en hälsosam känslomässig och mental jämvikt.

Dolomit

Dolomit är en sten som är känd för att inspirera till kreativa idéer. Dolomit följer inte normen. Fördelaktigt för kreativa typer, författare och inlärare. Den tröstar dig när du känner dig nedstämd och hjälper dig att ta dig igenom svåra stunder. Använd den här stenen för att stimulera tillväxten av hälsosam energi i kron- och hjärtchakrat genom att placera den där.

Bronzit

När du behöver en vildsint krigarsten som håller dig om ryggen är det Bronzite som gäller. Den finns där för att avvärja onda andar och oönskat sällskap som en stark skyddande sten. Den ger dig andlig klarhet och förmågan att fatta snabba beslut. Bronzit skingrar dimma, skär av skadliga influenser och hjälper dig att anpassa dig till nya omständigheter. Om du vill stärka ditt solar plexus och rotchakra kan du prova att använda bronzit.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More